Mustafa Çakmak İlkokulu

Vizyon: Mustafa Çakmak İlkokulunu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirerek, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyıp ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde başarılı olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak bir üst okula hazırlanmalarını sağlamaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek nitelikli birey olma idealine sahip öğrenciler yetiştirmek; özgün, etkili ve kaliteli bir okul ortamı oluşturmanın yanında tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş, sadece bugünü düşünmeyen geleceğe yönelik hedefler belirlemiş ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan çalışan, içinde bulunduğu topluma en faydalı şekilde hizmet etmeye kendini adamış bir insan tipi ortaya koymaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:20 - 12:10 (SABAH DEVRE) 12:30 - 17:20 (ÖĞLE DEVRE)
Servis Bilgisi: Öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

WEB - https://akkentilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İbni Sina Mahallesi 190014 Nolu Cadde Numara8 Şahinbey/Gaziantep

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Karataş- Akkent/İbn-i Sina Mahallesi

Adres - İbni Sina Mahallesi 190014 Nolu Cadde Numara8 Şahinbey/Gaziantep

Ulaşım Ulaşım problemi yoktur.Okulumuzun yakınından toplu taşıma araçları ile tramvay hattı geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km